Praktiske oplysninger
Formålet

WYSIWYG Web Builder
Kulturcaféen   •   Danmarksgade 32   •   7000 Fredericia
Tid: Hver onsdag kl.
14.00-20.00

Sted: Kulturcaféen,
Danmarksgade 32, 7000
Fredericia

Pris: Gratis
Formålet med Utopia Social er at give unge og voksne et sted at mødes og være sammen med andre der, ligesom dig, søger et sted man kan hygge med nye folk, snakke og finde venner. Hvad du laver, når du er nede hos os, er også helt op til dig selv. Nogle spiller med hinanden, andre sidder og snakker, nogle tager ting med og er kreative. Du kan også tage en bog med eller din computer, så længe lyden ikke generer de andre.

Utopia bestyrelsen vil også forsøge at lave ca. et arrangement i måneden ud over månedlige live rollespilskampagne og de ugentlige Utopia Social arrangementer. Det kan være alt fra en kreativ weekend, filmmaraton i Ungdommens Hus biografsal, LAN-party, en køretur til f.eks. messer, foredrag, til dyreparker eller vikinge- og middelaldermarkeder. Det er deltagerne i Utopia Social og foreningens medlemmer, der bestemmer, hvad man skal lave sammen, udenfor de fastlagte arrangementer. 

Derudover er der mulighed for at spørge ind til vores live rollespilskampagne, få hjælp til at lave en karakter og låne et kostume. Vi vil dog understrege, at det ikke er meningen, der skal snakkes om rollespil (hverken live eller PnP) brugerne imellem til Utopia Social, det har vi andre arrangementer til. Læs mere om vores live rollespil på www.utopialive.dk
Utopia Social
Mødested for unge og
voksne i Fredericia