Praktiske oplysninger
Ny til Utopia Social

Som ny kan det for nogen godt være en stor udfordring at tage et sted hen første gang, hvor man ingen kender, eller man er utryg omkring mange mennesker. Giv os gerne besked dagen før du kommer her for første gang - så vi kan tage ekstra godt imod dig.

Det er helt i orden at tage en eller flere med de første par gange. Hvem du tager med, er helt op til dig selv, men vi har haft folk, som har taget deres kommunale rådgivere med, deres mor, søskende eller en lærer. Det er der ingen, der ser skævt til - faktisk vil vi meget gerne have at du tager en med, så du kan føle dig mere tryg.

Hos os spørger vi heller ikke om, hvad du laver til dagligt, om du arbejder, går i skole eller er sygemeldt, hvor du bor og hvorfor. Vi er meget åbne mennesker, men det er op til dig selv, hvor meget du vil fortælle. Skulle der endelig være nogle som spørger, bestemmer du selv hvad du vil svare og det er 100 % i orden at sige, det vil jeg ikke snakke om.

Skulle du få det skidt, når du er nede hos os, er det helt i orden at gå ud. Vi har alle kendskab til angst og flere af os kan hjælpe eller vejlede, hvis det skulle blive nødvendigt. Skriv eller snak med en af os, hvis det er noget, du vil have os til at hjælpe med, i tilfælde af et behov. Bare husk: Vi er ikke psykologer, men får vi at vide, hvad vi skal gøre, i tilfælde af at du får det skidt eller bliver utilpas, så gør vi vores bedste.
WYSIWYG Web Builder
Kulturcaféen   •   Danmarksgade 32   •   7000 Fredericia
Tid: Hver onsdag kl. 14.00-
20.00

Sted: Kulturcaféen,
Danmarksgade 32, 7000
Fredericia

Pris: Gratis
Utopia Social
Mødested for unge og
voksne i Fredericia